ΟΤΕ ΤV

Πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια!

Τώρα, μπορείς κι εσύ να απογειώσεις τη διασκέδασή σου στο σπίτι! Ο OTE TV αλλάζει την καθημερινότητά σου με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, για να βλέπεις από την άνεση του σπιτιού σου περισσότερες από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα από κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, πάνω από 2.000 ταινίες το χρόνο, σειρές που καθηλώνουν, παιδικά προγράμματα και εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ.

Γνώρισε τα πλεονεκτήματα του OTE TV:

• Βλέπεις περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια.
• Ζεις την εμπειρία High Definition με 27 κανάλια, χωρίς επιπλέον χρέωση.
• Νοικιάζεις ταινίες blockbuster σε πρώτη τηλεοπτική προβολή με την υπηρεσία
OTE Cinema On Demand.
• Με τη νέα υπηρεσία OTE TV GO μπορείς πλέον να απολαμβάνεις, χωρίς χρέωση, στο tablet και στο κινητό σου, επιλεγμένα τηλεοπτικά προγράμματα του OTE TV βάσει του πακέτου συνδρομής σας, καθώς και προηγμένες υπηρεσίες όπως OTE REPLAY TV και OTE CINEMA ON DEMAND.
• «Γυρνάς» το χρόνο πίσω με την υπηρεσία OTE Replay TV και βλέπεις επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 2 ημερών των μεγάλων ελληνικών καναλιών & των αθλητικών καναλιών OTE SPORT 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8.
• Απολαμβάνεις όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια και το μεγαλύτερο μπουκέτο περιφερειακών καναλιών .
• Μπορείς να κάνεις εγγραφή οποιουδήποτε προγράμματος, να «παγώσεις» την εικόνα του ζωντανού προγράμματος, αλλά και να «γυρίσεις πίσω» στην αγαπημένη σου σκηνή, χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Εγγραφής Προγραμμάτων (PVR), που είναι διαθέσιμη σε όσους συνδρομητές διαθέτουν αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο.

Ποιο πακέτο να διαλέξω;

Ανάλογα με τις δικές σου προτιμήσεις μπορείς να επιλέξεις την υπηρεσία τηλεόρασης ΟΤΕ TV που σου ταιριάζει.

OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης

Η τηλεόραση έρχεται σπίτι σου εύκολα και απλά. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συνδέσεις το modem/router της ADSL σύνδεσης με τον αποκωδικοποιητή OTE TV & απόκτησε πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα αλλά και περιεχόμενο Video On Demand!
Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ εδώ.

OTE TV Μέσω Δορυφόρου

Με αυτή την επιλογή λαμβάνεις μέσω δορυφόρου όλα τα κανάλια του OTE TV. Το μόνο που χρειάζεται για να τα δεις στην τηλεόρασή σου, είναι η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου και η σύνδεσή του με τον αποκωδικοποιητή της υπηρεσίας. Ακόμα έχεις τη δυνατότητα να νοικιάσεις πρεμιέρες ταινιών μέσα από τα κανάλια OTE Cinema On Demand, και να δεις για πρώτη φορά περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας χωρίς επιπλέον χρέωση.
Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ εδώ.