ΟΤΕ ΤV

 

Με τον OTE TV, η διασκέδασή σου στο σπίτι αποκτά άλλη διάσταση, αφού τώρα μπορείς να επιλέξεις να δεις από την άνεση του σπιτιού σου συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις, μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, δημοφιλείς σειρές και εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ, σε περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, ελληνικά και διεθνή, με περιεχόμενο για όλη την οικογένεια.

Γνώρισε τα πλεονεκτήματα του OTE TV:

• Βλέπεις περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια.
• Ζεις την εμπειρία High Definition με 17 κανάλια, χωρίς επιπλέον χρέωση.
• Νοικιάζεις ταινίες blockbuster σε πρώτη τηλεοπτική προβολή με την υπηρεσία OTE Cinema On Demand.
• Μπορείς να γίνεις μέλος στην υπηρεσία OTE TV Club, για να απολαμβάνεις τη μεγαλύτερη συλλογή (περισσότεροι από 2.000 τίτλοι) από δημοφιλείς σειρές, κινούμενα σχέδια, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ταινίες και μουσική.
• «Γυρνάς» το χρόνο πίσω με την υπηρεσία OTE Replay TV και βλέπεις επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 2 ημερών των μεγάλων ελληνικών καναλιών & των αθλητικών καναλιών OTE Sport1, 2, 3, 4 & 5.

Ποιο πακέτο να διαλέξω;

Ανάλογα με τις δικές σου προτιμήσεις μπορείς να επιλέξεις την υπηρεσία τηλεόρασης ΟΤΕ TV που σου ταιριάζει.

OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης

Η τηλεόραση έρχεται σπίτι σου εύκολα και απλά, μέσω της OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συνδέσεις το modem/router της ADSL σύνδεσης με τον αποκωδικοποιητή OTE TV & απόκτησε πρόσβαση σε δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα αλλά και περιεχόμενο Video On Demand!
Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ εδώ.

Μέσω Δορυφόρου

Με αυτή την επιλογή λαμβάνεις μέσω δορυφόρου όλα τα κανάλια του OTE TV. Το μόνο που χρειάζεται για να τα δείς στην τηλεόρασή σου, είναι η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου και η σύνδεσή του με τον αποκωδικοποιητή της υπηρεσίας. Ακόμα έχεις τη δυνατότητα να νοικιάσεις πρεμιέρες ταινιών μέσα από τα κανάλια OTE Cinema On Demand, και να δείς για πρώτη φορά περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ εδώ.